Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Η ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το 1ο  1/3 των ανθρωποειδών να φοράνε αμάνικα ή κοντομάνικα.

Το 2ο 1/3 των ανθρωποειδών να φοράνε μακρυμάνικες μπλούζες.

Το 3ο 1/3 των ανθρωποειδών να φοράνε μπουφάν. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκω εγώ διότι πάντα αποκαλύπτω το Βιτρούβιο κορμάκι μου στο τέλος του καλοκαιριού για να κάνω εντύπωση στις μούνες και να ζηλέψουν οι μαλάκες. Είμαι ναρκισσιστής; Καθόλου. Και φυσικά το ωραίο σώμα δεν είναι το σημαντικότερο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ. 

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Αληθινή Κυκλοθυμική Ιστορία

Που λέτε εμείς οι κυκλοθυμικοί όταν είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι για διάφορους προσωπικούς λόγους και παρ΄ όλα αυτά κάνουμε χιούμορ για να το κρύψουμε έχουμε στο μυαλό μας αποθηκεύσει για ώρα ανάγκης συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία ανακαλούμε στην μνήμη μας για να ξεσπάσουμε. Γι΄ αυτό άλλωστε λεγόμαστε και κυκλοθυμικοί. Όποιος έχει πρόβλημα να πάει να γαμηθεί και να ψοφήσει.
Ένα γαμάτο κυκλοθυμικό γεγονός είναι και το εξής.
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια μέσα στην απελπισία μου να πηγαίνω να κάνω αίτηση σε μια δουλειά που έχει να κάνει με πωλήσεις μέσω τηλεφωνικών κλήσεων.
Περιμένοντας στην ουρά κάποια στιγμή ήρθε και η σειρά μου. Να σημειώσω βέβαια ότι ευχαρίστως θα έσπαγα τα μούτρα του γραμματέα ο οποίος είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί άτομο με τόσο έντονο χαμόγελο. Σχεδόν άγγιζε τα όρια του γελοίου. Ο καημένος ζόριζε τους μυς του προσώπου του, τους ξεχείλωνε στην πραγματικότητα λίγο λίγο για να πείσει τον εαυτό του ότι αξίζει στην ζωή κάτι καλύτερο και το χαμόγελο είναι οπωσδήποτε ένα ψεύτικο και υποκριτικό μεν αλλά δυνατό εργαλείο. Στην πραγματικότητα όμως είχα διακρίνει ότι ήταν ένα καταθλιπτικό άτομο. Πίσω από αυτό το χαμόγελο υπήρχε πολύς καταπιεσμένος πόνος. Κρίμα τόσος κόπος να πάει χαμένος για μια στραβομουτσούνα. Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει αυτός ο μαλάκας. Για τον άλλο που μου πήρε συνέντευξη θέλω να σας πω.
Αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση είναι ότι τους έβαζαν στο φούρνο δύο δύο. Ούτε σε ναζιστικά στρατόπεδα να ήμασταν. Εκεί δεν έχει σημασία αν έχεις πρόσωπο είσαι απλά ένας αριθμός. Ο σύγχρονος ναζισμός αγαπητά μου παιδιά είναι οι πολυεθνικές και το μάρκετινγκ. Μπαίνω και εγώ μέσα με μια κοπελίτσα. Είδη βέβαια ήξερα ότι δεν πρόκειται να δουλέψω εκεί, ήδη πριν πάω, απλά ήμουν περίεργος. Ένας νεαρός ήταν μέσα με ύφος χιλίων καρδινάλιων, ξέρετε τα γνωστά. Στον Μίτρα όμως μαλακίες δεν περνάνε. Με το που μπήκα κάρφωσα το βλέμμα μου στα μάτια του με αμείωτη ένταση ενώ αυτός ξεφύλλιζε τα κωλόχαρτά του. Γιατί το έκανα αυτό; 1ο γιατί είμαι η μεγαλύτερη πουτάνα, 2ο γιατί αυτοί που δουλεύουν σε τέτοιες εταιρίες είναι φουλ κυριαρχικά και ανταγωνιστικά άτομα και ένα έντομο βλέμμα τους ενοχλεί αφάνταστα. Ήθελα να του σπάσω τον τσαμπουκά του πούστη και το κατάφερα. Ξέρετε τι μου είπε; Μου δίνεις την εντύπωση ότι βαριέσαι. Και τι του απαντάω; Από την ώρα που μπήκα σε κοιτάω συνέχεια στα μάτια. Αντίθετα εσύ δεν με κοίταξες ούτε μια φορά. Πως το κατάλαβες λοιπόν; Σου έστειλε email ο φίλος σου από έξω; Έμεινε μαλάκας. Μετά μου έκανε κάτι ερωτήσεις. Και τον ρωτάω στο τέλος για να τον αποτελειώσω: Θα έχουμε και στάνταρ μισθό; Εκεί τον ακινητοποίησα. Αν μου έλεγε όχι ουσιαστικά θα έδειχνε αδύναμος. Τον είχα στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ίσα ίσα που μπορούσε ακόμα να αναπνέει. Με την τελευταία ρανίδα δύναμης που του είχε απομείνει σηκώνεται μου δίνει για χειραψία το χέρι του και μου απαντάει: αυτά τα συζητάω με τα άτομα τα οποία συνεργάζομαι, με χαμόγελο πάντα. Σηκώνομαι και εγώ και του απαντάω: Χειραψίες κάνω μόνο με τα άτομα που συνεργάζομαι. Μετά νομίζω έπαθε εγκεφαλικό γιατί καθώς έβγαινα από την πολυκατοικία είδα τραυματιοφορείς να ανεβαίνουν πάνω και ένα σταθμευμένο ασθενοφόρο. Ο γραμματέας δε με το που βγήκα όχι μόνο είχε σουφρώσει τα χείλη του αλλά έτρεμε σαν χελιδονόψαρο. Ένα ποτάμι από κάτουρο είχε ποτίσει το χαλί από το γραφείο μέχρι την έξω πόρτα.  

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Ο ΑΒΑΤΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

Να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα για να αντιληφθείτε το ποιόν ενός ανθρώπου. Γράφει λοιπόν στην τελευταία του ανάρτηση: «θέλω» να κερδίσω το τζόκερ. Έτσι είναι οι επαναστάτες; Να κερδίσει το τζόκερ για να νιώσει πιο ψηλά και σε καλύτερα μοίρα από τους άλλους ανθρώπους. Αντί να ευγνωμονεί για αυτά που έχει και για αυτά που έχει καταφέρει ως τώρα. Και έπειτα υπάρχει πολυτιμότερο πράγμα από την υγεία; Ξέρω ότι το εννοεί αλλιώς. Απλά επισημαίνω για να μην γαμιόμαστε και παίρνουν αέρα τα μυαλά του Αβατάρα. Καλό παιδί και άξιο παλικάρι είναι. Μόνο λίγο μαλθακός αλλά θα τον στρώσω. Ξέρετε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της επαναφοράς του; Έχει να χύσει δυο βδομάδες και αρχίζει να τρελαίνεται. Θέλει λέει να κρατηθεί ένα μήνα. Διαβάζει μια μαλακία και παίρνουν τα μυαλά του αέρα. Αυτό που σας είπα και πριν. Ψιτ...το παιδί είναι άβγαλτο.

ΥΓ: Η κλίτσα μου έχει πολλά να σας πει. Το ερώτημα είναι ένα: έχετε καύλες;

Άλλαξε και url.

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Λέω Ότι Μου Λένε

Πολλοί θα απορήσετε με το γεγονός ότι πλέον γράφω κανονικά κι ουχ κανουνικά. Αυτή η δραματική αλλαγή πραγματοποιήθηκε την στιγμή που αποφάσισα να μείνω στην πόλη και να ελευθερώσω μια για πάντα τα γίδια μου. Εκεί στην πόλη κάτι γυναίκες με έμαθαν καλά πως να βγάζω γλώσσα.

Έχω όμως νέα όπως τηλεπαθητικά μου τα διαβίβασε ο καλός μου φίλος Αβατάρας και ο Sogodu. Eίναι το ίδιο άτομο το οποίο κατά παράδοξο τρόπο λόγω πυρηνικής σχάσης διασπάστηκε σε δύο νέα άτομα. Μαζί με εμένα τον Μίτρα συνθέτουμε την τέλεια τριάδα ως αυτοπροβολή τους ενός τριαδικού Όντος.

Πάρτε τα Link: http://sogodu.blogspot.gr/ (τούτος ακόμη δεν αξιώθηκε να κάνει ανάρτηση) και http://thesexhighlands.blogspot.gr/ που μάλλον θα γίνει avatareasymvanta.blogspot.gr Μάλιστα το είχε αλλάξει σε avatareasymvanta.blogspot.gr και μετά το ξανά άλλαξε σε thesex... Ανήσυχο παιδί, όλο προβληματίζεται.