ΣΗΜΕΙΩΣΗ SOS:

ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Μίτρας ο Βίγκαν - Διαμαρτυρία Για Τα Ζώα Λόγω Πασχαλινής Σφαγής


Το φυλλάδιό μας (που δεν είναι φυσικά τσαλακωμένο όπως εδώ) στην πόλη μας για την πανελλήνια διαμαρτυρία για τα ζώα που έγινε πριν λίγο καιρό.

 Και εδώ κάνω την δική μου ιντερνετική διαματυρία για την επικείμενη πασχαλινή σφαγή. Σας σκέφτηκα γι' αυτό και είπα να μην βάλω πολύ σκληρές εικόνες ή βίντεο.

Αγάπη

Αγάπη

Αγάπη

 Βία

Βία


 Βία

Εμείς οι vegan άνδρες έχουμε περίπου τέτοια εμφάνισηJames Aspey: Vegan Bodybuilder
1 σχόλιο:

  1. «Δεν είναι ο άνθρωπος εκπληκτικό ζώο; Σκοτώνει άγρια ζώα – πουλιά, καγκουρό, ελάφια, ένα σωρό άγριες γάτες, ποντίκια, αλεπούδες και ντίνγκος – κατά εκατομμύρια για να προστατέψει τα κτηνοτροφικά ζώα και τις τροφές τους.
    Μετά σκοτώνει τα κτηνοτροφικά ζώα κατά εκατομμύρια και τα τρώει. Αυτό με τη σειρά του σκοτώνει τον άνθρωπο κατά εκατομμύρια, διότι τρώγοντας όλα αυτά τα ζώα οδηγείται σε εκφυλιστικές και θανατηφόρες αρρώστιες όπως τα καρδιακά νοσήματα, τα νοσήματα των νεφρών και τον καρκίνο. Οπότε τότε ο άνθρωπος βασανίζει και σκοτώνει εκατομμύρια ακόμα ζώα για να ψάξει να βρει γιατρειά για αυτές τις αρρώστιες.
    Ενώ εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα και υποσιτισμό γιατί το φαγητό που θα μπορούσαν να φάνε χρησιμοποιείται για να παχύνει τα κτηνοτροφικά ζώα. Εν τω μεταξύ, κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν από θλιμμένο γέλιο για την παραλογία του ανθρώπου, που σκοτώνει τόσο εύκολα και τόσο βίαια, και μία φορά τον χρόνο, στέλνει κάρτες που προσεύχονται για «Ειρήνη πάνω στην γη».”Ο Ντέϊβιντ Κόατες, συγγραφέας του βιβλίου «Old MacDonald‘s Factory Farm». Από μια φίλη στο fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή